Sauliaus Niguezo didvyriškumas paskatino Madrido „Atletico“ vėl kovoti dėl geriausio „La Liga“ skrydžio, atkakliai 2:1 įveikęs „Villarreal“. Diego Simeone auklėtiniai patyrė du pralaimėjimus iš eilės, o tai kelia susirūpinimą dėl patekimo į Čempionų lygą. Tačiau 87-ąją minutę pergalingą įvartį paskutinę akimirką pelnė keitimu įžaidęs Saulius, kuris po Cesario Azpilicuetos perdavimo iš baudos aikštelės krašto paleido kamuolį į vartus. Dėl svarbios pergalės „Atletico“ pakils į ketvirtą vietą (58 taškus) ir dviem taškais lenkia Bilbao „Athletic“.

Milano „Inter“ 2:0 nugalėjo „Empoli“ ir tęsė puolimą „Serie A“ čempionate. Federico Di Marco ir pakaitinis Alexis Sanchezas smogė trimis taškais Simone Inzaghi auklėtiniams ir padidino pranašumą lentelės viršuje. 14 taškų. Artėjančios rungtynės bus svarbiausias Milano derbis balandžio 22 d., o Milano Inter Jersey užsifiksuos čempionate.

 

Pirkti Futbolo Marškinėliai,pigūs klubinio futbolo marškinėliai,pigūs vaikiški futbolo marškinėliai,moteriškus marškinėlius

Tuo tarpu Bolonija gerokai pagerino savo kandidatūrą į Čempionų lygą 3:0 įveikdama „Salernitana“. Thiago Motta auklėtiniai laimėjo aštuonias iš paskutinių devynerių rungtynių ir nuo trečioje vietoje esančios „Juventus“ atsilieka vos dviem taškais. Ketvirtoji vieta būtų istorinis Bolonijos laimėjimas, nes ji pirmą kartą istorijoje patektų į Čempionų lygą.

Tačiau „Roma“ siekis patekti į geriausiųjų ketvertą buvo sunkiai pasiekiamas po lygiosiomis 0:0 su „Lecce“. Romos vaikiški marškinėliai nuo Bolonijos skiria tik penki taškai, kurių ambicijos kabo ant plauko, nes jie tikisi pakartoti Europos čempionų titulą. sezonas

Kitos naujienos – Stefano Colantuono debiutas „Salernitana“ vadovo poste baigėsi nusivylimu – klubo laukė kova, kad išvengtų iškritimo. Likusi aštuonioms rungtynėms „Salernitana“ atsiduria iškritimo zonoje, 11 taškų nuo saugos.

Velionis Saulius Niguezas vedė Madrido „Atletico“ į lemiamą pergalę 2:1 prieš „Villarreal“ ir toliau siekė patekti į geriausiųjų ketvertą „La Liga“. Tuo tarpu Milano „Inter“ padidino savo pranašumą „Serie A“ viršūnėje, 2:0 įveikęs „Empoli“, o Bolonija sustiprino savo Čempionų lygos siekius 3:0 įveikdama „Salernitana“. „Roma“ lygiosiomis 0:0 su „Lecce“ nutraukė Čempionų lygos viltis.