Hamza Igamane je sedmo pojačanje Rangersa ovog ljeta; 21-godišnji napadač pridružio se ekipi AS FAR u gostima 3. kolovoza, na početku sezone 2024./25.

Rangersi su zaključili ugovor s napadačem Hamzom Iqamanijem, podložno međunarodnom odobrenju.

Ovaj 21-godišnjak dolazi iz marokanskog kluba Far Rabat te je ove sezone zabio sedam golova i upisao šest asistencija u 20 utakmica.

Igamane, koji je igrao za marokansku U23 momčad, pridružio se Mohamedu Diomandeu, Jefteu, Oscaru Cortezu, Clintonu Nsiali, Connoru Barronu i Liamu u ekipi Dječji Nogometni dresovi Rangers, sedmom ljetnom potpisu nakon Kellyja.

Rangers potpisuje Hamzu Igamana

"Stvarno sam ponosan što se pridružujem ekipi Wanderersa i jedva čekam da počnem igrati sa svojim suigračima," rekao je Igaman.

"Ovo je veliki klub s vjernom bazom navijača i velikom poviješću. Uzbuđen sam zbog budućnosti ovdje i veselim se što ću biti dio ovog kluba."

Glavni trener Philippe Clement dodao je: "Drago mi je što mogu poželjeti dobrodošlicu Hamzi u Rangers i vjerujemo da će on biti velika prednost našoj momčadi. On je talentiran i ima veliki potencijal te će unijeti svježinu u naš napad. osjećaj."

"Znamo da će ovo biti velika kulturološka promjena za Hamzu i da će zahtijevati od njega da se prilagodi novoj zemlji, ali kao klub ćemo ga podržati na terenu i izvan njega da se prilagodi ovdje."

Nils Koppen, direktor nogometnog regrutiranja u Rangersu, rekao je: "Želim dobrodošlicu Hamzi u Škotsku i Jeftini Dres Rangers i drago mi je što se pridružuje našoj momčadi.

"On je uzbudljiv mladi talent koji je već pokazao svoju energiju, vještinu i odlučnost u Maroku i na međunarodnoj razini. Radujem se što ću ga gledati kako se dalje razvija u našem klubu."

Kada se otvara i zatvara ljetni prijelazni rok?
Ljetni prijelazni rok 2024. sada je otvoren i zatvorit će se 30. kolovoza u 23:00 po britanskom vremenu i 23:30 po škotskom vremenu.

Premier liga i škotski Premiership pomaknuli su svoje rokove kako bi se uskladili s drugim velikim europskim ligama. Rok je određen nakon razgovora s ligama u Engleskoj, Njemačkoj, Italiji, Španjolskoj i Francuskoj.